Nový měřič rychlosti připojení

Zde získáte informace o programu µTorrent (vydané verze, nové funkce, zjištěné problémy).
Zde také informace a volná diskuze k různým tématům (např. počasí, yr.no a filmové novinky).

Moderátor: emc

Uživatelský avatar
emc
Administrátor
Příspěvky: 4999
Registrován: 27.únor 2006, 20:22

Nový měřič rychlosti připojení

Příspěvek od emc »

Web uTorrent nikdy nespí. A tak tu máme další vylepšení.

Nový měřič rychlosti připojení

Obrázek

Vím, že mnozí z vás nemáte rádi prostředí JAVA a tak tento měřič používá
FLASH. JAVA tak zůstává už jen na IRC. Prosím o jeho otestování a hlasování
v anketě. Případné připomínky, náměty či poděkování napište do komentáře.
Uživatelský avatar
pnf
Expert
Příspěvky: 2433
Registrován: 25.březen 2007, 00:30

Příspěvek od pnf »

No tak nevím zdali to tak má být , ale mě osobně se to nezdá moc funkční :roll: Dojede to na " RUNNING DOWNLOAD TEST " a to je vše co to udělá :roll: Žádný měření uploadu a nic takovýho :roll:

EDIT 1:
No tak už jsem rozlousknul tu záhadu :D Používám firefox a mám v něm nastaveno " PŘEPNOUT NA NOVÝ PANEL OTEVŘENÝ Z ODKAZU " , Takže když jsem kliknul na ten odkaz měřiče , tak jsem měl otevřeny dva panely a měřič se kousnul , ale když nechám otevřený jen ten panel s měřičem je to OK :D No jo jsou věci mezi nebem a zemí :D

EDIT 2:
No ale po více pokusech si to stejně dělá co chce :D
Uživatelský avatar
emc
Administrátor
Příspěvky: 4999
Registrován: 27.únor 2006, 20:22

Příspěvek od emc »

pnf píše:No ale po více pokusech si to stejně dělá co chce
Nic ve zlým, ale nic lepšího už mě nenapadá:
Obrázek
Míra
Příspěvky: 82
Registrován: 27.leden 2007, 17:11

Příspěvek od Míra »

Jenom by mě zajímalo, proč všude cpete angličtinu. Tento web má snad koncovku .cz, tak proč to není česky?
Uživatelský avatar
emc
Administrátor
Příspěvky: 4999
Registrován: 27.únor 2006, 20:22

Příspěvek od emc »

Míra píše:Jenom by mě zajímalo, proč všude cpete angličtinu. Tento web má snad koncovku .cz, tak proč to není česky?
Toto je to pouze modifikovaná FREEWARE verze ANGLICKY PSANÉHO měřiče rychlosti.

Důvod výměny SPEEDTESTU byl ten, že spousta uživatelů se brání prostředí JAVA, jak čert kříže. Navíc ten javáckej test v určitých situacích kolaboval. Já programátor nejsem. Trávím hodiny a hodiny na Internetu, abych vám uživatelům přinesl nějaká zlepšení a odlehčil od problémů.

Pokud budeš pozorně sledovat celou sekci HELP, tak zjistíš, že se na ní teď usilovně pracuje (za pochodu a bez negativního vlivu na uživatele). Co občas požaduji, je zpětná vazba ve formě hlasování nebo připomínek ve fóru...

Takže pokud jsi programátor, nebo někoho takového znáš, kdo by BEZPLATNĚ (či jen za reklamní prostor) vytvořil líbivý, český a hlavně funkční měřič rychlosti připojení, rád uvítám tvou pomoc. Pokud ne, tak to beru jako drobné rejpnutí, ze kterého si hlavu dělat nebudu. :wink:

Uf. A nenuťte mě psát tyhle slohové práce. Doma už čeká pejsek na venčení! :evil:
Obrázek
Míra
Příspěvky: 82
Registrován: 27.leden 2007, 17:11

Příspěvek od Míra »

Tak to se omlouvám. Myslel jsem, že je to Vaše práce (ochudil jste se od pochvaly :D ). Nicméně nevím, proč při případném problému by nemohl být uveden odkaz na cizí server (např. www.dsl.cz).
Uživatelský avatar
emc
Administrátor
Příspěvky: 4999
Registrován: 27.únor 2006, 20:22

Příspěvek od emc »

Míra píše:nevím, proč při případném problému by nemohl být uveden odkaz na cizí server (např. www.dsl.cz).
V dobách, kdy tam byl JAVA měřič, tak tam byl odkaz na SpeedTest.cz, který narozdíl od DSL.cz umí změřit i rychlost uploadu (česky - odesílání).
Obrázek
Míra
Příspěvky: 82
Registrován: 27.leden 2007, 17:11

Příspěvek od Míra »

A mohu se zeptat, proč je Java tak neoblíbená?
Uživatelský avatar
emc
Administrátor
Příspěvky: 4999
Registrován: 27.únor 2006, 20:22

Příspěvek od emc »

- Protože kvůli Java Runtime Environment musíte instalovat do PC dalších 120MB dat.
- Protože JAVA znamená větší zátěž pro procesor.
Obrázek
Uživatelský avatar
pnf
Expert
Příspěvky: 2433
Registrován: 25.březen 2007, 00:30

Příspěvek od pnf »

emc s krví zalitýma očima píše:Obrázek
Au, au, do hlavy ne! :D
Uživatelský avatar
Tomasek1234
Expert
Příspěvky: 1653
Registrován: 26.březen 2006, 12:42

Příspěvek od Tomasek1234 »

No a ja mam javu rad :D Je spica. I treba na web irc. :) A nejakejch 120MB me neboli v dnesni dobe.
Uživatelský avatar
emc
Administrátor
Příspěvky: 4999
Registrován: 27.únor 2006, 20:22

Příspěvek od emc »

Míra píše:Jenom by mě zajímalo, proč všude cpete angličtinu. Tento web má snad koncovku .cz, tak proč to není česky?
Test rychlosti připojení nyní již v češtině

Dalo mi to zabrat. Potil jsem i snad krev a tak je test rychlosti nyní již v češtině.

Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
pnf
Expert
Příspěvky: 2433
Registrován: 25.březen 2007, 00:30

Příspěvek od pnf »

Děkujeme ti emc za tvou krev a hlavně za ten překlad :wink:
Uživatelský avatar
Tomasek1234
Expert
Příspěvky: 1653
Registrován: 26.březen 2006, 12:42

Příspěvek od Tomasek1234 »

Jen mi ukazuje asi o 10% mensi rychlost nez vsechny ostatni merice na netu :D
Uživatelský avatar
emc
Administrátor
Příspěvky: 4999
Registrován: 27.únor 2006, 20:22

Příspěvek od emc »

Porovnal jsem uTorrent.CZ Test a Speedtest.cz a u mě je to stejný.
No, řekl bych, že u tebe to dělá ta velká louže. :lol:
Obrázek
Odpovědět