Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
DavidDizzer
|
Zaslal: 13.leden 2018, 16:23 Předmět: Chyba extrahování staženého .iso |
|
|
Dobrý den,
Chtěl bych se, prosím, zeptat, jak postupovat v případě, že mi nejde stažený torrent, který obsahuje právě zazipovaný soubor extrahovat?
Používám na extrahování souborů winrar a nikdy mi to problém nedělalo.
Nevím, zda mohu zmiňovat, co jsem přesně stahoval a kde, ale i po druhém stažení souboru když kliknu na zazipovaný soubor a dám extrahovat, mi napíše: "archiv má buďto neznámý formát nebo je poškozen".
Soubor je winrar (.iso) a obsahuje ve složce spolu s ním soubor MDS .mds ale to má jen 9 Kb.
Chci se zeptat, jak případný soubor "opravit" nebo zkrátka rozbalit?
Díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Google AdSense

|
Zaslal: 13.leden 2018, 16:23 Předmět: Reklama |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Administrátor

|
Zaslal: 13.leden 2018, 19:34 Předmět: |
|
|
Buď je soubor zazipován (.zip), nebo je to obraz disku (.iso). Pokud ho uTorrent stáhl kompletně celý (Stav je Dokončeno, nebo Seeduji), pak, pokud nelze rozbalit ve WinRAR či načíst v DAEMON Tools, byl poškozen již v době, kdy ho někdo začal sdílet. S tím nic neuděláš. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Google AdSense

|
Zaslal: 13.leden 2018, 19:34 Předmět: Reklama |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pety Pokročilý
|
Zaslal: 14.leden 2018, 09:13 Předmět: |
|
|
Dodal bych, že existují i fake torrenty, které se vydávají za něco, co nejsou. Buď je šíří vlastníci copyrightu původních dat, aby otrávili piráty, nebo jsou v nich dokonce zdroje malwarové nákazy. A ty mohou být i v softwaru, který člověk nainstaluje a je funkční.
Setkal jsem se i s případem, kdy multimediální program z torrentu prošel hladce antivirovou kontrolou a byl plně funkční. Při pátém spuštění a otevření filmu náhle spadl. Projel jsem pecko antivirem a hele, měl jsem tam šest vzorků tří typů. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DavidDizzer
|
Zaslal: 18.leden 2018, 01:15 Předmět: |
|
|
To je zajímavé. Já takto stáhnul už několik souborů a asi už 5 z nich mi nejde zkrátka rozbalit, a to jsem si sehnal i PowerISO, a rovněž to nejde.
Nevím, zda mohu říkat konkrétně, ale zkrátka stahuji některé SACD (tedy nejlepší zvukový formát hudby) a většinou jsou právě zazipované do .ISO. Když chci dát extrahovat, vždy to napíše chybu - neznámý formát nebo poškozeno. Nechápu proč. U jednoho interpreta mi to udělalo dokonce u tří alb, u dalšího také alespoň jednou. Jinde se asi sehnat nedá, proto bych to chtěl nějak vyřešit, ale asi nevyřeším.
Proč tedy jsou převážně poškozeny právě ISO soubory?
Díky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JJS
|
Zaslal: 18.leden 2018, 13:58 Předmět: |
|
|
Také jsem na to před časem narazil a pak jsem zjistil, že tenhle ISO soubor související s SACD není shodný s ISO souborem, který je obrazem celého CD nebo DVD. Programy jako jsou RAR, PowerISO apod. s ním proto nic nepořídí. Pokud potřebujete převést SACD ISO do přehratelné podoby, hledejte inspiraci tady: https://www.google.cz/search?q=sacd+iso . Já jsem si SACD ISO převedl na FLAC soubory programem Foobar http://www.foobar2000.org/ .  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DavidDizzer
|
Zaslal: 22.leden 2018, 23:06 Předmět: |
|
|
Dobrý den. Děkuji za radu. Foobar jsem stáhnul, ale otevřít v něm .ISO nejde. (mluvím teď o ISO SACD disku).
Tady asi nemůžeme řešit software a podobné postupy, tak mi, prosím, napište soukromou zprávu. Děkuji |
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Administrátor

|
Zaslal: 22.leden 2018, 23:29 Předmět: |
|
|
DavidDizzer napsal: | Tady asi nemůžeme řešit software a podobné postupy, ... |
Klidně můžete. Jen zde neuvádějte odkazy na nelegálně sdílená díla.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|