µTorrent CZ je nejpoužívanější a možná i nejlepší P2P BitTorrent klient - tedy program pro stahování souborů přes torrent

HledatHledat   EnglishEnglish   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení 


Problém s otevřením portu

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra uTorrent CZ -> Prosím o radu
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zidy



Založen: 24.10.2017
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: 24.říjen 2017, 21:54    Předmět: Problém s otevřením portu Citovat

Zdravím,
potřeboval bych poradit s otevřením portu (jsem začátečník).
Doma jsem si nastavil v routeru vždy jen NAT - zadal jsem port, ip adresu a vše šlo + povolení v antiviráku
(viz návod http://www.utorrent.cz/help/nat.php).
Nyní bydlím v nájmu a mám zde jiný internet i router. Potřeboval bych poradit, co mám kde nastavit, aby se port otevřel.
Router používám Model No. TL-WR741N / TL-WR741ND TP - Link. Údaje z network info zde:
Pokud by něco chybělo tak údaje dodám. Mám Windows 10 s antivirákem Windows Defender
Bránu Firewall mám nastavenou dle návodu. Díky za rady!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Google
AdSense





PříspěvekZaslal: 24.říjen 2017, 21:54    Předmět: Reklama

Návrat nahoru
Zobrazit autorovy WWW stránky
emc
Administrátor


Založen: 27.2.2006
Příspěvky: 4790

PříspěvekZaslal: 26.říjen 2017, 17:45    Předmět: Citovat

Pokud bys chtěl být aktiv, musíš si u providera pronajmout veřejnou IP adresu. Teprve pak má svysl cokoli nastavovat.

Tvůj provider na svém webu napsal:
možnost přikoupení veřejné IP za 50 Kč bez DPH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Google
AdSense





PříspěvekZaslal: 26.říjen 2017, 17:45    Předmět: Reklama

Návrat nahoru
Zobrazit autorovy WWW stránky
zidy



Založen: 24.10.2017
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: 27.říjen 2017, 10:06    Předmět: Citovat

Aha, bez toho to vůbec nejde jo? Předtím jsem měl O2 a UPC a vždycky me to šlo, bez jakéhokoliv příplatku .. Confused
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
emc
Administrátor


Založen: 27.2.2006
Příspěvky: 4790

PříspěvekZaslal: 28.říjen 2017, 16:08    Předmět: Citovat

Ano.
U dříve zřízených O2 ADSL/VDSL byla veřejná IP dávána automaticky.
UPC dává verejnou IP i teď zdarma automaticky.
_________________
Nově také na Twitteru: https://www.twitter.com/utorrentcz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra uTorrent CZ -> Prosím o radu Časy uváděny v UTC + 2 hodiny
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001 - 2008 phpBB Group , Český překlad phpBB.cz
© 2005 - 2018 emc, µTorrent CZ , www.utorrent.cz , forum@utorrent.cz