Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mary_her
|
Zaslal: 11.září 2017, 22:27 Předmět: Možnost zrychlení upload torrentu |
|
|
Nazdar ,
mam nainstalovan klienta : µTorrent 3.5.0 build 43916.
Spuštěný průvodce nastavením mi nahlásil následující ůdaje :
Rychlost - upload : 4,9 Mbit/S
download : 31,9 Mbit/S
Sit : Port není otevřen (stahování je i přesto možné)
Upload toorentu je velice pomalý nebo skoro žádný i když provadím seed žadaného torrentu.
Tento probém jsem se snažil odstranit podle návodu na :
http://www.utorrent.cz/help/nat.php ,
ale vůbec to nepomohlo.
Musím podotknout , že nemám veřejnou IP adresu.
Nastavil jsem komunikační porty ve svém modemu (Comtrend vr - 302e) pomoci funkce Nat - Virtual Server na zpetné foirwardování ale ani to nepomohlo.
Pozn. Myslím si , že mám pomalý internet a proto se ostatní uživatelé od mne odhlásí a
přestanou od mne stahovat data nebo mne prostě z venku nevidí , což je zapřičiněno tím , že nemám veřejnou IP asdresu
Může mi někdo poradit co mám dělat , je-li to vůbec možné ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Google AdSense

|
Zaslal: 11.září 2017, 22:27 Předmět: Reklama |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Administrátor

|
Zaslal: 11.září 2017, 23:29 Předmět: Re: Možnost zrychlení upload torrentu |
|
|
Ahoj.
Pokud skutečně nemáš veřejnou IP adresu, pak jakékoli nastavování na routeru je k ničemu. Podívej se na web administraci routeru, do WAN status, zda najdeš Internet IP / WAN IP adresu shodnou s 194.228.xx.xxx. Pokud ano, máš veřejnou IP adresu a je potřeba nastavit přesměrování portu a pravidlo ve firewallu.
Ano, pokud nemáš veřejnou IP adresu, tak tě z venku nevidí, nemohou se k tobě připojit.
Pokud skutečně veřejnou IP adresu nemáš, můžeš si ji přikoupit. O2 ji kdysi dávalo zdarma. Teď už asi 4 roky ne...
Malinko lze situaci pomoci zprovozněním Teredo. Viz http://www.utorrent.cz/help/teredo.php |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Google AdSense

|
Zaslal: 11.září 2017, 23:29 Předmět: Reklama |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|