Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pousty
|
Zaslal: 20.březen 2018, 21:25 Předmět: Nepřipojitelný |
|
|
Dobrý den,
už jsem zkusil vše... brána firewall je povolená, router uPnP [ uTorrent TCP, UDP] také povolené. Nevím co víc mám udělat a furt tam mam červený křížek a stahuje se mi strašně pomalu a načítají se mi peery, seedy pomalu.. Router mám 300M Wireless N Router
Model No. TL-WR841N / TL-WR841ND, Windows 10, antivirus Windows Defender, uTorrent verze 3.5.3. Porsím o rady, sedím u toho už 4 hodiny a furt si nevím rady prosím pomoc !  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Google AdSense

|
Zaslal: 20.březen 2018, 21:25 Předmět: Reklama |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Administrátor

|
Zaslal: 20.březen 2018, 23:02 Předmět: |
|
|
Ahoj.
Pokud se podíváš do návodu nastavení sítě, tak v bodě 5 http://www.utorrent.cz/help/nat.php#5 najdeš příčinu tvého problému. Jsi za NAT. Nemáš vlastní veřejnou IP adresu. Jakékoli nastavování přesměrování portu nemá smysl.
P.S. Pokud nepoužíváš monitor s rozlišením 4K, pak je lépe používat starší osvědčenou verzi uTorrent 2.2.1, ke stažení zde v Download. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Google AdSense

|
Zaslal: 20.březen 2018, 23:02 Předmět: Reklama |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pousty
|
Zaslal: 20.březen 2018, 23:29 Předmět: |
|
|
Ale tak to je divné, protože to mám tady na mém novém PC. Co si pamatuji tak před cca měsícem nebo dvěmi jsem stahovali mafii na starém pc a celkově vše přes uttorent a bylo to v pohodě. Měl jsem to O.K a stahovalo mi to 15mb/s jako to mám ve smlouvě, ale nyní jsem stahoval a jelo to 3mb/s až 6mb/s díky tomu křížku. Ale i tak děkuji za radu.. zítra zavolám providerovy aby mi to opravil. Děkuji, nashledanou |
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Administrátor

|
Zaslal: 21.březen 2018, 00:08 Předmět: |
|
|
Nepřipojitelnost nemá přímý vliv na rychlost stahování ani odesílání!
Vzkoušej to na testovacích torrentech http://ubuntu.utorrent.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|