µTorrent CZ je nejpoužívanější a možná i nejlepší P2P BitTorrent klient - tedy program pro stahování souborů přes torrent

HledatHledat   EnglishEnglish   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení 


uTorrent , síť , jak nastavit port

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra uTorrent CZ -> Prosím o radu
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dodao



Založen: 5.9.2017
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: 05.září 2017, 22:02    Předmět: uTorrent , síť , jak nastavit port Citovat

Zdravím,mám menší problém a jsem trochu zmatený z tolika informací,jelikož jsem nový a ještě se mi nestalo,co používám uTorrent 2.2.1 ,že by se mi bvyskytla chyba a to: Nastavení/síť,port není otevřen,ono by mělo se nakofigurovat tranzitní sít,ale nevím jak?!
Děkuji za vaši ochotu Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Google
AdSense





PříspěvekZaslal: 05.září 2017, 22:02    Předmět: Reklama

Návrat nahoru
Zobrazit autorovy WWW stránky
emc
Administrátor


Založen: 27.2.2006
Příspěvky: 4789

PříspěvekZaslal: 06.září 2017, 19:16    Předmět: Citovat

Konfiguruje se přesměrování portu na routeru. Pokud používáš jiný firewall, než standardní windowsový,
pak ještě budeš nastavit komunikační pravidlo pro uTorrent.

Základní obecný návod na přesměrování portu: http://www.utorrent.cz/help/nat.php#9
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Google
AdSense





PříspěvekZaslal: 06.září 2017, 19:16    Předmět: Reklama

Návrat nahoru
Zobrazit autorovy WWW stránky
Dodao



Založen: 5.9.2017
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: 06.září 2017, 22:25    Předmět: Citovat

No jenomže já mám od spol.UPC modem ze vším všudy,mám přes něj TV,internet i telefon,pevnou linku a to se jmenuje HD mediabox,mohu se dostat do nastavení,jenže,když do Gateway zadám IP,MAC,atd,pomůže to? Na kartě sítě mám síť a vedle sdílet a vy máte síť a obecné.
To mám sdílet svou síť?
Je tam název PC a pod tím je číslo portu ve dvojím provedení,ale v obou dvou případech se jedná o jednu a tutéž hodnotu/číslo portu,tak nevím,co s tím,má někdo zkušenost s Mediaboxem?
Ještě bych rád podotknul,že mám Win.10 64bit. a antivir v tom nehraje roli,odzkoušeno.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
emc
Administrátor


Založen: 27.2.2006
Příspěvky: 4789

PříspěvekZaslal: 06.září 2017, 23:03    Předmět: Citovat

Nedoporučuji ti, aby ses do toho vrtal. Nerozumíš ani základům. Mohl by sis to totálně rozhasit. Požádej nějakého zkušenějšího kamaráda.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra uTorrent CZ -> Prosím o radu Časy uváděny v UTC + 2 hodiny
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001 - 2008 phpBB Group , Český překlad phpBB.cz
© 2005 - 2018 emc, µTorrent CZ , www.utorrent.cz , forum@utorrent.cz