µTorrent CZ je nejpoužívanější a možná i nejlepší P2P BitTorrent klient - tedy program pro stahování souborů přes torrent

HledatHledat   EnglishEnglish   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení 


Otevření portu HUAWEI EchoLife HG520i
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
 
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra uTorrent CZ -> Prosím o radu
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Impik



Založen: 10.4.2009
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: 14.duben 2009, 16:33    Předmět: Citovat

Nevíš proč mi nefungují přihlašovací údaje admin admin??
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Google
AdSense





PříspěvekZaslal: 14.duben 2009, 16:33    Předmět: Reklama

Návrat nahoru
Zobrazit autorovy WWW stránky
emc
Administrátor


Založen: 27.2.2006
Příspěvky: 4790

PříspěvekZaslal: 14.duben 2009, 20:55    Předmět: Citovat

Impik,
asi sis ty přihlašovací údaje změnil. Pokud se do nastavení nedostaneš, pak tovární reset hesla vrátí do původního stavu (ale taky smaže veškerá uživatelská nastavení).
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Google
AdSense





PříspěvekZaslal: 14.duben 2009, 20:55    Předmět: Reklama

Návrat nahoru
Zobrazit autorovy WWW stránky
JK
Expert


Založen: 7.2.2008
Příspěvky: 405

PříspěvekZaslal: 14.duben 2009, 21:09    Předmět: Citovat

další možnost je, že mu je změnil provider, aby user nerýpal do něčeho, co nezná...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
William



Založen: 9.2.2010
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: 10.únor 2010, 00:11    Předmět: Citovat

kobop dne 09.únor 2009 v 00:54 napsal:
ahoj - mám problém velice podobný tomuto. Stejný modem stejné připojení - jen mám z venku dostupný jen port 7547 žádný jiný není tzv. zelený. V místě, kde se zadává přesměrování portu mám zvláštní dvanáctou kolonku, která nelze editovat právě s tímto portem: "12 - ALL 7547 7547 10.0.0.138 7547 7547 - " samozřejmě vnitřní adresa routeru je 10.0.0.138 já mám 10.0.0.1 když přesměruji jakýkoli jiný port na mojí adresu stále mám žlutý trojúhelník. Když se pokusím přesměrovat právě port 7547 píše mi to error s duplicitou portů - což je pochopitelné. Neví někdo co s tím? Děkuji

K vytvoření tohoto 12řádku dochází při snaze vymazat tebou zvolené nastavení tlačítkem delete, vzápětí vyskočí tabulka a když ji potvrdíš, tak se sice tebou navolené původní nastavení vymaže,ale vytvoří se tento "12řádek, který bohužel nejde ani editovat ani smazat. Pokud se toho budeš chtít zbavit, tak opravdu asi jen resetovat nastavení celého routeru.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
emc
Administrátor


Založen: 27.2.2006
Příspěvky: 4790

PříspěvekZaslal: 10.únor 2010, 00:16    Předmět: Citovat

William,
nechci ti kazit radost z tvého prvního příspěvku, ale REAGUJEŠ NA ROK STARÝ DOTAZ.

O portu 7547 napsal:
Central Management CPE (TR-069)

Komplexní management platforma Vood Control Manager (VCM) švédské společnosti Tilgin je určena pro centrální správu a dohled VoIP CPE jednotek řady Vood a IP Set-Top Boxů řady Mood firmy Tilgin a dále pro správu jednotek třetích stran, které podporují mezinárodní standard TR-069. Cílem je poskytnout operátorovi plný, efektivní a časově nenáročný dohled nad koncovými CPE jednotkami. Minimalizuje prvotní náklady spojené s hromadným nasazením jednotek, dále minimalizuje provozní náklady spojené se správou a údržbou celého systému, tedy jak samotných jednotek tak poskytovaných služeb.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
William



Založen: 9.2.2010
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: 10.únor 2010, 09:43    Předmět: Citovat

emc napsal:
William,
nechci ti kazit radost z tvého prvního příspěvku, ale REAGUJEŠ NA ROK STARÝ DOTAZ.

Tak toho jsem si vážně nevšiml Very Happy Asi mě zmátlo, že shodou náhod jsem reagoval na příspěvek, ktery je starý 1rok dokonce přesně na den. Tedy reagoval jsem 9.února na příspěvek který byl napsán také 9.února a rozdíl v roce mi zřejmně proto, že jsme teprve na začátku 2010 nějak unikl Very Happy
Kdyby to tehdá někdo dořešil, tak jsem se zřejmně nenamáhal. Stalo se mi totiž totéž. Měl jsem nastavený natvrdo port v routeru, rozhodl jsem, že vyzkouším podle tvého návodu zapnout Upnp,a tak jsem zapl upnp a vymazal mnou vytvořené předchozí nastavení portu a na řádek v té spodní tabulce použil delete a ejhle mé nastavení podle očekávání sice zmizelo,ale automaticky se mi vytvořil totožný 12řádek i sportem 7547 v tabulce, který jsem do dnes nepotřeboval a bez šance ho smazat.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
emc
Administrátor


Založen: 27.2.2006
Příspěvky: 4790

PříspěvekZaslal: 10.únor 2010, 14:15    Předmět: Citovat

William napsal:
12. řádek i s portem 7547

Mám ho tam taky. Žádný problém s nastaveným přesměrováním na řádcích 1-11 není. Vše funguje.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Duckiller



Založen: 7.3.2010
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: 07.březen 2010, 15:01    Předmět: Citovat

čau, sem tu novej a chtěl bych se zeeptat jestli nevadí že sem připojenej přes signál Wifi od mého routeru, jetli nepotřebuju být zapojenej Ethernetovým kabelem abych byl AKTIV.dík
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tomasek1234
Expert


Založen: 26.3.2006
Příspěvky: 1652

PříspěvekZaslal: 07.březen 2010, 15:45    Předmět: Citovat

Jestli ma ten router verejnou IP je to jedno. Jestli nema, nepomuze ti k aktivu ani svecena voda.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Duckiller



Založen: 7.3.2010
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: 07.březen 2010, 20:13    Předmět: Citovat

Tomasek1234 napsal:
ma ten router verejnou IP

to zjistím jak??
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
emc
Administrátor


Založen: 27.2.2006
Příspěvky: 4790

PříspěvekZaslal: 07.březen 2010, 20:22    Předmět: Citovat

Duckiller,
vypadá to, že jsi připojen přes O2. Pokud ano, pak máš veřejnou IP.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Duckiller



Založen: 7.3.2010
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: 10.březen 2010, 11:36    Předmět: Citovat

emc napsal:
Duckiller,
vypadá to, že jsi připojen přes O2. Pokud ano, pak máš veřejnou IP.

no nevím, v Netinfo mám private, to není veřejná ne??
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pnf
Expert


Založen: 25.3.2007
Příspěvky: 2435

PříspěvekZaslal: 10.březen 2010, 12:41    Předmět: Citovat

Jelikož jsi doma připojen za routerem , proto ti Netinfo vykazuje neveřejnou IP adresu , ale k routeru ti jde veřejná IP adresa . Je třeba v routeru přesměrovat port na IP adresu tvého pc Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tomasek1234
Expert


Založen: 26.3.2006
Příspěvky: 1652

PříspěvekZaslal: 10.březen 2010, 12:50    Předmět: Citovat

skoc sem http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm , najdi svuj router, pak najdi utorrent v seznamu a klikni a podle toho to nastav a pojede to. Jen si dej pevny port v utorrentu, ktery pak budes zadavat i do routeru.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
emc
Administrátor


Založen: 27.2.2006
Příspěvky: 4790

PříspěvekZaslal: 26.září 2010, 11:08    Předmět: Citovat

Toto tématické vlákno bylo kvůli přehlednosti uzamčeno.
Máte-li nějaký problém s tímto DSL routerem, vytvořte nové téma.

_________________
Nově také na Twitteru: https://www.twitter.com/utorrentcz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra uTorrent CZ -> Prosím o radu Časy uváděny v UTC + 2 hodiny
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001 - 2008 phpBB Group , Český překlad phpBB.cz
© 2005 - 2018 emc, µTorrent CZ , www.utorrent.cz , forum@utorrent.cz